Lokalt tømrerfirma i København

Brdr. Firing Entreprise er dit lokale tømrerfirma i København. Vi tilbyder arbejde inden for snedker- og tømrerarbejde med udgangspunkt i dine behov. Vi udfører vores arbejde med faglig stolthed og med fokus på kvalitet. 

Dit lokale tømrerfirma Brdr. Firing Entreprise

Brdr. Firing Entreprise er dit lokale tømrerfirma i København, som arbejder inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi er et effektivt og kvalitetsbevidst tømrerfirma, der sørger for at levere et godt og solidt stykke arbejde, der holder i mange år – og som kunden dermed kan have meget glæde af fremover.

Vi har fokus på god kundeservice og sørger for en god dialog gennem processen fra start til slut. Her er en aftale en aftale, hvor der altid bliver mødt til tiden. Vi udfører altid vores arbejde med en høj faglig stolthed og med fokus på den bedste kvalitet. 

Brdr. Firing Entreprise tilbyder tømrerarbejde i København
Ring for et gratis tilbud

Har du en opgave i tankerne, som du gerne vil have et tilbud på, vil vi gerne komme med et gratis tilbud på netop dit byggeprojekt.

Henvend dig til os via vores kontaktformular på kontaktsiden eller benyt dig af telefonnummeret her. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe med. 

Baggrund og historie for Brdr. Firing Entreprise i København

Brdr. Firing Entreprise er dit lokale tømrerfirma i København, som udfører arbejde i København og omegn. Firmaet er startet op i 2018 og siden da, har vi løst en lang rækker tømrer- og snedkerprojekter for vores kunder på det meste af Sjælland. Vi er alsidige og har fokus på netop din opgave, så den bliver løst godt og bæredygtigt. 

Vi er to brødre, som er gået sammen om at starte firmaet, da godt arbejde er gode relationer. Vi udfører vores arbejde med fokus på kvalitet og altid på mest bæredygtig vis. Vores arbejde er til glæde for kunden nu og mange år frem. Det er vigtigt for os, at vi er i øjenhøjde med kunderne, så de føler sig hørt, og vi forstår deres opgave og hensigt med arbejdesopgaven.

Vi er et tømrerfirma med eget moderne værksted. Vi går meget op i, at tingene på værkstedet er i orden, ligesom vores kunders resultater af vores arbejde skal være. Vi henvender os både til private og erhverv, og vi har løst mange opgaver for både kontorvirksomheder og Hr. og Fru. Jensen. Vi er spændte på at høre, hvad vi kan hjælpe dig i mål med. Kontakt os i dag og hør meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.